EAB yhtiönä

Company 716X477px

EAB on perheyhtiö Smålandsstenarista. Tuotevalikoimamme käsittää kolme tuoteryhmää: Varastokalusteet, Teollisuusovet ja Teräsrakenteet. Suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat Smålandsstenarissa, josta tuotteita viedään ympäri maailmaa. Toivomme, että viihdytte kanssamme - olitte sitten asiakas, yhteistyökumppani tai työntekijä. 

Liikeidea
EAB myy, suunnittelee, valmistaa ja asentaa Varastokalusteita, Teollisuusovia ja Teräsrakenteita asiakaskohtaisesti tunnetusti korkealla laadulla. Jokaisen asiakkaan on oltava tyytyväinen asiakas. 

Visio

EAB:n on oltava asiakkaan ykkösvalinta Varastokalusteissa, Teollisuusovissa ja Teräsrakenteissa. 

Tehtävä

EAB:n tehtävänä on tehdä jokaisesta asiakkaasta tyytyväinen asiakas. Jokaisesta työntekijästä tyytyväinen työntekijä. 

Arvoperusta

EAB:n arvoperusta muodostuu seuraavasti:

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Tuotekehityksemme lähtökohtana on aina asiakkaan tarve tai ratkaistava ongelma. 

Sitoutuminen
 
EAB:n asiakasyhteistyötä leimaa sitoutuminen alusta loppuun, ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Sitoutuminen näkyy suhteissa työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin. Tämän mahdollistaa matalan organisaation tuoma henkilökohtainen vastuu.

Osaaminen

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja sitoutuminen vaativat osaamista. Pitkä ja laaja kokemus sekä jatkuva sisäinen koulutus varmistaa jokaiseen työntekijän korkean osaamistason. 

Laatu

EAB:n kulmakivi on aina tekemisen laatu. Laatu on summa asiakaskohtaisesta ratkaisutavasta, sitoutumisesta ja osaamisesta.