EAB yhtiönä

Company 716X425
EAB on perheyhtiö Smålandsstenarista, Ruotsi. Tuotevalikoimamme käsittää kolme tuoteryhmää: Varastokalusteet, Teollisuusovet ja Teräsrakenteet. Suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat Smålandsstenarissa, josta tuotteita viedään ympäri maailmaa. Toivomme, että viihdytte kanssamme - olitte sitten asiakas, yhteistyökumppani tai työntekijä. 


Liikeidea

EAB myy, suunnittelee, valmistaa ja asentaa Varastokalusteita, Teollisuusovia ja Teräsrakenteita asiakaskohtaisesti tunnetusti korkealla laadulla. Jokaisen asiakkaan on oltava tyytyväinen asiakas. 

Visio
EAB:n on oltava asiakkaan ykkösvalinta Varastokalusteissa, Teollisuusovissa ja Teräsrakenteissa. 

Tehtävä
EAB:n tehtävänä on tehdä jokaisesta asiakkaasta tyytyväinen asiakas. Jokaisesta työntekijästä tyytyväinen työntekijä. 

Arvoperusta

EAB:n arvoperusta muodostuu seuraavasti:

Asiakaskohtaiset ratkaisut
Tuotekehityksemme lähtökohtana on aina asiakkaan tarve tai ratkaistava ongelma. 

Sitoutuminen
EAB:n asiakasyhteistyötä leimaa sitoutuminen alusta loppuun, ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Sitoutuminen näkyy suhteissa työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin. Tämän mahdollistaa matalan organisaation tuoma henkilökohtainen vastuu.

Osaaminen
Asiakaskohtaiset ratkaisut ja sitoutuminen vaativat osaamista. Pitkä ja laaja kokemus sekä jatkuva sisäinen koulutus varmistaa jokaiseen työntekijän korkean osaamistason. 

Laatu
EAB:n kulmakivi on aina tekemisen laatu. Laatu on summa asiakaskohtaisesta ratkaisutavasta, sitoutumisesta ja osaamisesta.

Read our company presentation hereForetagspres EAB 2019 Eng 500X700