suomi Meny
 • 1000 toimitusta maailmanlaajuisesti

  Kuudennen sukupolven Maxipacker on täällä. Maxipacker RS 6.0 on kestävä, joustava ja älykäs uudella teknologialla teollisuus 4.0 valmiudella.

  Taustalla kokemus yli tuhannesta maailmanlaajuisesta asennuksesta.

 • Maailman ympäri 21 900 päivässä

  Teemme mitä osaamme ja mihin uskomme vuodesta 1957. Kehitämme, valmistamme ja asennamme kestäviä ratkaisuja Varastokalusteista, Ovista ja Teräsrakenteista, Smålandsstenarista koko maailmaan.

  Suuri kiitos kaikille matkassa olleille!

 • EAB Finland avasi ovensa sosiaaliseen mediaan!

  Meidät löytää nyt myös Facebookista. Tykätkää, jakakaa, seuratkaa ja antakaa palautetta. Klikkaa alapuolella olevaa painiketta käydäksesi Facebook-sivullamme

  Ystävällisin terveisin

  Lue lisää
 • Pakkasesta Helteeseen!

  Tiedämme kuinka tärkeää on hyödyntää lattia-ala. EAB:n Radioshuttle syväkuormaushyllyjärjestelmä toimii tehokkaasti kaikissa olosuhteissa.

  Lue lisää
 • EAB North America is a success story!

  2014 perustettiin EAB North America. EABn tehokkaan lavakäsittelyn konsepti Pohjois-Amerikan markkinoille System Radishuttle, lanseerattiin maaliskuussa 2015 ja teki välittömästi läpimurron.

  Jatkamme matkaa sekä Kanadassa että Yhdysvalloissa. Stay tuned! 

Tervetuloa!

EAB Finland Oy myy ja markkinoi EAB:n varastokalusteita, teollisuusovia ja teräsrakenteita Helsingin ja Kokkolan toimipisteistä koko Suomeen.

Jaa tämä sivu

Uusin Frontline!

| Tag: Referenssit, Uutiset,

Tassä englanninkielisessä numerossa käsitellään mm. EAB :n 60 – vuotista historiaa sekä tutustutaan uuden sukupolven Maxipacker RS 6.0 laitteeseen. Mukana myös juttu EAB Finland ja KWH Freeze Oy:stä. Nautinnollisia lukuhetkiä!

Lue lisää
×

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Täytä tiedot, mikäli haluat uutiskirjeemme.

Select Prenumeration

FILMI MEISTÄ

OTA YHTEYTTÄ