Pallstall Omega 400X423

Vakaa ja kestävä kuormalavahylly

EAB:n varastokalusteisiin kuuluvat tukevat OMEGA -kuormalavahyllyt. Luotettavuus, turvallisuus ja toimivuus ovat ominaisuuksia, jotka ovat olleet ensisijaisen arvokkaita hyllyjä suunniteltaessa. Lavahyllyt täyttävät eurooppalaiset standardit merkinnöillä EN 15512, EN 15620, EN 15629 ja EN 15635.

Hyllyt koostuvat ainoastaan kahdesta komponentista: päädyistä ja vaakapalkeista, jotka stabilisoivat kehärakenteen. Pylväät ja vino- ja vaakatuet ovat sinkityt. Vaakapalkit ja lisävarusteet maalataan hyvin kulutusta kestävällä pulverimaalilla oranssiksi.

Lisävarusteilla rakennat kuormalavahyllyistä tehokkaan ja toimivan varaston

Myös lisävarusteet on valmistettu tarkkuutta ja laatua noudattaen unohtamatta turvallisuutta. Tarjoamme laajan varustevalikoiman, jonka avulla lavahyllyistä saa rakennettua näppärän varaston. Varusteilla on mahdollisuus toteuttaa niin pieni, korkea, kapeakäytäväinen kuin täysautomatisoitu varasto. Halutessasi olemme apuna varaston layoutin suunnittelussa. Meillä on pitkä kokemus ja vahva asiantuntemus varastotekniikan saralta.

Tilaa kuormalavahyllyt meiltä – toimitamme tuotteet valtakunnallisesti

Kysy lisää, kun suunnittelet varaston rakentamista. Tarjoamme kaiken, mitä lavahyllykokonaisuuksien rakentaminen vaatii, ja annamme neuvoja tarpeisiinne sopivien tuotteiden valintaan. Sivulta löytyvistä esitteistä löydät tarkempia tuotetietoja.

Meiltä saat kustannustehokkaat ratkaisut vaativiinkin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää toiveistasi. Kysy myös Alfa-kuormalavahyllyjä!